cum se face paneer din brânză de vaci


Respuesta 1:

Îmi spun doar părerea pe baza experienței mele că paneerul și brânza de vaci nu sunt aceleași.

Brânza de vaci așa cum o cunoaștem în Occident, îndrăznesc să spun, are gust și consistență ușor diferite, spre deosebire de paneer. Brânza de vaci constă din „bile” mici de brânză în sos de brânză semi-solidă (scuze pentru descrierea șchiopătată), paneerul dimpotrivă seamănă mai mult cu tofu atunci când vine vorba de structura și consistența sa (cândva în Occident tofu este obraznic folosit pentru a înlocui paneer în mâncărurile indiene pentru cei care nu știu cu adevărat ce gust are paneerul ca și cum nu ar putea face diferența).

Mai mult decât atât, modul în care sunt folosite atât bucățile de brânză, cât și brânza de vaci în feluri de mâncare este diferit. Nu am văzut niciodată (poate doar ignoranța mea) vreun vas de bucătărie din ingredientul nefiert. Dimpotrivă, brânza de vaci se folosește nefiertă și, sincer vorbind, nu-mi pot imagina un fel de mâncare palak paneer sau orice curry cu brânză de vaci.

Cred că, odată ce străinii au venit în India, nu au știut cum să descrie paneer și cele mai apropiate produse lactate de care avem la dispoziție este brânza de vaci :-)

Personal, cred că panerul plin de grăsime bine făcut trebuie să moară pentru :-) Îmi pare rău iubitorii de brânză de vaci, dar panoul este numărul 1 :-)


Respuesta 2:

Ambele sunt diferite, deși în mod colocvial, cuvintele au fost folosite în mod interschimbabil în India (în special în restaurantele indiene).

Paneer se face prin împărțirea intenționată a laptelui folosind suc de lămâie (sau orice acid cum ar fi oțetul) și apoi apăsarea laptelui astfel împărțită sub o greutate mare timp de cel puțin 2-4 ore pentru a elimina tot zerul pentru a obține cașul de brânză gros constituie Paneer. Este destul de simplu de realizat. Nu este îmbătrânit și nu se topește ca brânza obișnuită atunci când este expus la căldură mare. Va fi mai potrivit să o numim cașcaval de fermier sau caș.

Brânza de vaci, pe de altă parte, se prepară în mod similar, cu excepția cazului în care laptele despicat nu este presat, ci atârnat pentru a se scurge câteva minute, astfel încât un mic procent din zer rămâne în brânză pentru a-i conferi o textură mai sfărâmicioasă și / sau mai lichidă .

Se poate folosi brânză de vaci în loc de Paneer în mâncărurile indiene? Mă îndoiesc de asta.

Sper că acest lucru vă ajută.

(Imaginile sunt oferite prin căutarea imaginilor Google).


Respuesta 3:

Nu, ele sunt legate doar prin faptul că ambele sunt brânzeturi foarte (foarte simple) preparate (de casă). Gustul, textura, utilizarea și nutriția înțelept sunt diferite. Acest lucru se datorează faptului că zerul este în mare parte îndepărtat din geam, deoarece lichidul este lăsat să se scurgă, în timp ce cu brânza de vaci este reținut. Gramul pentru gram brânză de vaci este mult mai scăzut în grăsimi și calorii (dar și în proteine). Paneer are, de asemenea, 0 carbohidrați, în timp ce brânza de vaci are.


Respuesta 4:

Dacă utilizați termenul „cabană” în sensul „făcut de casă”. Ca „industria cabanelor”. Practic, paneerul este brânză pe care o poți face singură și o poți mânca imediat, nu trebuie să fie îmbătrânită.

Ca brânză, este cea mai asemănătoare cu mozzarella proaspătă din vest. Nu cașcaval occidental.

Am cele mai bune rezultate făcând paneerul, fierbând un litru de lapte de cultură timp de câteva minute până când se formează cașul, apoi apăsându-l timp de câteva ore. Nu am reușit niciodată să funcționeze versiunea cu suc de lămâie.


Respuesta 5:

Acestea sunt destul de similare, deși variază în textură și consistență. De asemenea, are un gust diferit.

După scurgerea de apă suplimentară din brânză de vaci, care este modul în care se obține paneer, prin scurgerea de apă suplimentară folosind o cârpă.

Brânza de vaci abia își pierde apa.

Deci, devine greu să prepari vase folosind geamuri apoase.

Deci, sunt similare și diferite în același timp.


Respuesta 6:

Da, atât brânza de vaci, cât și panoul sunt la fel

Ambele sunt obținute din laptele de vacă

Pregătirea este

Luați un lapte de 1 litru, fierbeți-l.

În timp ce fierbe adăugați 1 lingură de suc de lămâie.

Lasă-l să se coacă.

Strecurați acest amestec și puneți-l într-o cârpă albă de mușchi.

Agățați această cârpă timp de 2-3 ore

Scoateți apoi brânza de vaci și puneți-o la frigider timp de 1 oră.

Tăiați-l în cuburi.


Respuesta 7:

da, aceeași brânză de vaci este denumirea în engleză de „paneer”. aceste două sunt aceleași produse obținute din lapte încălzind laptele și punând puțin oțet sau suc de lămâie încet și amestecând laptele în mod constant pentru câteva secunde. apa se separă de lapte și partea solidă rămasă (chhena) este legată într-o cârpă de muselină pentru a scoate apă suplimentară și tăiată în bucăți. Deci ambele sunt la fel.


Respuesta 8:

Au similitudini. Ambele sunt brânzeturi proaspete și nici unul nu se topește bine. Paneer poate fi feliat și tăiat în cuburi și este frecvent utilizat în gătit în stil indian sau similar, deoarece își păstrează forma. Brânza de vaci, așa cum o știu aici, în SUA are caș mai mic și este consumată mai frecvent rece, mai degrabă decât gătită și destul de des ca aliment dietetic. Puteți găti cu el, este doar mai puțin obișnuit.


Respuesta 9:

Da ... brânza de vaci se mai numește paneer. Nu știu dacă este corect, dar dacă vă gândiți la asta, cabana este un tip de așezare umană ... și putem face paneer / brânză de vaci doar prin fierberea stricate lapte acasă și legarea precipitatului într-o cârpă de muselină. Sperăm că te-a ajutat .. :)


Respuesta 10:

Da, este aproape la fel. Puteți să-l utilizați ca un subiect secundar pentru paneer.

Gustul este o mică schimbare de curs, dar textura, culoarea și toate sunt la fel și este cea mai bună alternativă atunci când paneer'a nu este disponibilă.


Respuesta 11:

Da!

#ExtraText

#ExtraText

#ExtraText

#ExtraText